Súgóközpont

Regisztráció

 • Miért nem fogadják el a regisztrációm ?

  A Gyerekészbuk elsősorban magyar gyerekek számára készült weboldal. A regisztráció nem kerül azonnali elfogadásra, azt el kell fogadnia az oldal üzemeltetőjének vagy az aktív Kormányzók valamelyikének. Csak a valós adatokkal, létező személyként beküldött adatlapok kerülnek majd kedvező elbírálás alá. Ha úgy érzed indokolatlanul került elutasításra a regisztrációd, akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot a weboldal valamelyik Kezelőjével vagy Kormányzójával!

 • Mit jelent a VIP azonosító ?

  A VIP azonosító a regisztrációt és az azt követő elbirálást lényegesen megkönnyítő kód. Minden gyermek rendelkezik XY egyedi azonosítóval, amit ki-ki a hitelesítő kártyáján és a saját profil adatlapján talál. A VIP azonosítókkal elküldött meghívók, illetve az azzal történő regisztráció sokkal egyszerűbb módja a tagság elnyerésének, mivelhogy a meghívót elküldő személyek feltételezhetően ismerik a meghívottat.

Elfelejtett jelszó

 • Miért nem kapom meg a jelszavam ?

  Ha nem tudod vagy megváltoztattad a belépéshez használt jelszavadat, akkor az új jelszó igénylésénél arra ügyelj, hogy azt az e-mail címet add meg, amit a regisztrációnál!

Bejelentkezés

 • Miért halványul el a weboldal ?

  Bizony-bizony, ilyesmi is előfordul! Annak a gyerkőcnek, aki túllép egy adott bejelentkezési korlátot egy idő után fokozatosan elhalványul, majd ideiglenesen működésképtelenné is válhat a weboldal. A korlátozás az este 10 és a reggel 6 óra közötti időszakban lényegesen feszesebb, hiszen az éjszaka alvásra való!