Regisztráció

 • Miért nem fogadják el a regisztrációmat ?

  A Gyerekszigetre csak magyarajkú és gyermekkorú felhasználók regisztrációját tudjuk elfogadni! A regisztrációk nem kerülnek automatikusan elfogadásra, azt Kormányzónak, Adminnak, Pedagógusnak vagy a Gyerekadminnak el kell fogadnia! A regisztrációk pozitív elbírálásának előfeltétele a valós adatokkal kitöltött  adatlap. A fiktív névvel vagy nemlétező e-mail cimmel elküldött regisztrációk nem kerülnek kedvező elbírálás alá, de a proxy szervereken vagy rejtett IP cimmekkel történő próbálkozás is hiábavaló. A magyarlakta területekről beérkező regisztrációk kiértékelése általában 24 órán belül megtörténik, az egyébb területekről érkező kérések valamivel több időt igényelnek. Ha úgy érzed hogy indokolatlanul került elutasításra regisztrációs kérelmed, akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot a Gyereksziget valamelyik kapcsolattartójával. Megértéseteket, türelmeteket előre is köszönjük!

 • Mit jelent a VIP azonosító ?

  A VIP azonosító a regisztrációt és az azt követő elbirálást lényegesen megkönnyítő kód. Az összes tag rendelkezik saját, egyedi azonositóval, amit minden felhasználó a saját profil adatlapján talál. A VIP azonosítóval elküldött barátmeghívó, illetve az azzal történő regisztráció, természetszerűen egyszerűbb módja a tagság elnyerésének, hiszen a meghívót küldő diák vagy tanár feltételezhetően ismeri a meghívottat.

Elfelejtett jelszó

 • Miért nem kapom meg a jelszavamat ?

  Ha elfelejtetted vagy megváltoztattad a belépéshez használt jelszavadat, akkor az új jelszó igénylésénél kérjük ügyelj arra, hogy azt az e-mai címedet add meg, amit a regisztrációnál is használtál.

Bejelentkezés

 • Miért nem tudok bejelentkezni a Gyerekszigetre ?

  Ha már tagságot nyertél a Gyerekszigeten, akkor a legvalószinűbb oka amiért nem sikerül belépned az oldalra hogy nem a megfelelő jelszavadat használod, vagy nem a megfelelő formátumban. A kis és nagybetűk közötti külömbségek is számítanak, ugyanez vonatkozik a felhasználónevedre és az e-mail címedre is. Elképzelhető persze az is, hogy túl sokszor próbáltál helytelen adatokkal belépni, akkor az adott IP cím ideiglenes vagy állandó tiltás alá került az esetleges feltörési kisérletek elkerülése érdekében.

 • Miért halványul el alkalmanként a weboldal ?

  Hát bizony-bizony ilyesmi is előfordul! Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk a lehető leggyerekbarátabbá tenni a Gyerekszigetet, de ettől függetlenül nem szeretnénk ha szüntelenül a neten lógnának gyerekeink! Annak a gyerkőcnek, aki túllép egy adott bejelentkezési korlátot egy idő után lassan elhalványul és igy ideiglenesen működésképtelenné válik weboldal. Ez a korlát az este 10 és reggel 6 óra közötti időszakban lényegesen feszesebb, hiszen az éjszaka alvásra való!