Gyakori kérdések

Regisztráció

 • Miért nem fogadják el a regisztrációm ?

  A Gyerekészbuk elsősorban magyar gyerekek számára készült weboldal. A regisztráció nem kerül azonnali elfogadásra, azt el kell fogadnia az oldal üzemeltetőjének vagy az aktív Kormányzók valamelyikének. Csak a valós adatokkal, létező személyként beküldött adatlapok kerülnek majd kedvező elbírálás alá. Ha úgy érzed indokolatlanul került elutasításra a regisztrációd, akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot a weboldal valamelyik Kezelőjével vagy Kormányzójával!

 • Mit jelent a VIP azonosító ?

  A VIP azonosító a regisztrációt és az azt követő elbirálást lényegesen megkönnyítő kód. Minden gyermek rendelkezik XY egyedi azonosítóval, amit ki-ki a hitelesítő kártyáján és a saját profil adatlapján talál. A VIP azonosítókkal elküldött meghívók, illetve az azzal történő regisztráció sokkal egyszerűbb módja a tagság elnyerésének, mivelhogy a meghívót elküldő személyek feltételezhetően ismerik a meghívottat.

Elfelejtett jelszó

 • Miért nem kapom meg a jelszavam ?

  Ha nem tudod vagy megváltoztattad a belépéshez használt jelszavadat, akkor az új jelszó igénylésénél arra ügyelj, hogy azt az e-mail címet add meg, amit a regisztrációnál!

Bejelentkezés

 • Miért nem tudok bejelentkezni ?

  A legvalószinűbb oka amiért nem sikerül belépned a weboldalra, hogy rossz jelszóval próbálkozol, vagy nem a megfelelő formátumban. A kis és nagybetűk közti külömbségek is számítanak. Ugyanez vonatkozik a felhasználónevedre és az e-mail címedre is. Elképzelhető persze az is, hogy már túl sokszor próbáltál helytelen adatokkal belépni, akkor az aktuális IP cím ideiglenes vagy állandó tiltás alá került az esetleges feltörési kisérletek elkerülése miatt.

 • Miért halványul el a weboldal ?

  Bizony-bizony, ilyesmi is előfordul! Annak a gyerkőcnek, aki túllép egy adott bejelentkezési korlátot egy idő után fokozatosan elhalványul, majd ideiglenesen működésképtelenné is válhat a weboldal. A korlátozás az este 10 és a reggel 6 óra közötti időszakban lényegesen feszesebb, hiszen az éjszaka alvásra való!